Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Sl1 Bg

M2 idee voor DRukwerkservice in de regio Groningen

Geloof in samenwerking

Zoekt u een partner voor uw drukwerk? Een partner die met u meedenkt en snel kan opereren? M2 Idee heeft de kennis, creativiteit en hulpmiddelen om wat u naar uw doelgroep wilt communiceren grafisch vorm te geven. Drukwerk is maatwerk en vraagt om samenwerking. U weet exact wat u in uw flyer, folder of brochure wilt communiceren. M2 Idee luistert naar u, creëert een beeld en vertaalt dat in originele ideeën voor de lay-out en uitvoering. Na afstemming wordt het drukwerk snel en vakkundig uitgevoerd en bij u afgeleverd.

Budgetvriendelijk

Drukwerkservice hoeft niet duur te zijn. M2 Idee hanteert aantrekkelijke prijzen voor ontwerp en uitvoering van professioneel ogend drukwerk. Velen gingen u voor. Overtuig uzelf en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

De kracht van eenvoud

Onze leus is "Keep it Simple". Spreekt deze slogan u aan en bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij aan drukwerkservice te bieden hebben? Breng dan eens een bezoek aan onze website en bekijk een aantal voorbeelden van communicatie-uitingen die wij voor ondernemers in Friesland, Groningen en Drenthe hebben mogen uitvoeren. 

Meer informatie

Heeft u vragen over wat M2 Idee drukwerkservice u te bieden heeft of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan 0599-707042. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen 24 uur.

Bezoekers die op drukwerkservice Groningen zochten, bekeken ook: Drukwerk - Websites - Google SEO - Marketing - Portfolio 

M2 Idee is voornamelijk actief in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign