Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Portfolio

Bert Smit Reklame

46276ded2fdd3245a9a8536c50ae55dd L    
  Voorbeelden

bert smit reklame portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Bert Smit Reklame is een professioneel reclamebureau in Stadskanaal. Of u nu uw bedrijfsbus wilt laten beletteren, nieuwe gevelreclame op uw bedrijfspand wilt laten plaatsen of met een mobiel bill board een evenement wilt promoten, bij Bert Smit Reklame maken ze het zoals u het wenst. U kunt eveneens bij Bert Smit Reklame terecht voor uw vlaggen(masten), spandoeken, stickers, magneetplaten en lichtreclame.

M2 Idee is door Bert Smit voor het restylen van zijn website benaderd. De website moest een frisse en eigentijdse uitstraling krijgen. Daarnaast moest de website Vlaggenvoordeel.nl, een onderdeel van Bert Smit Reklame, onder handen worden genomen. Vlaggenvoordeel.nl is een relatief jonge website en is nog onbekend. Zowel Vlaggenvoordeel als de websites van Bert Smit Reklame zijn SEO-technisch opnieuw geprogrammeerd. Beide websites zijn bij M2 Idee in onderhoud.

Naast het ‘up to date’ maken van de websites, hebben wij voor Bert Smit Reklame een intern ordersysteem ontwikkeld. Het systeem houdt de gehele planning, vanaf het moment van de opdrachtbevestiging tot de levering van het product, bij. De directie kan altijd zien of alle orders volgens planning verlopen.

Alle problemen met computers en het interne ordersysteem worden bij M2 Idee neergelegd.

 

 

 

 

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign